Sponsrat

Påmind gynnar dig som är befintlig kund

//Detta inlägg är skrivet i samarbete med påmind.se//

Hur ofta tänker man inte tanken att man ska säga upp sina befintliga avtal för att få ett bättre erbjudande. Jag kan bli riktigt irriterad när jag ringer för att säga upp ett abonnemang och de först då kommer med ett erbjudande för att behålla mig som kund. Det är ju lite för sent då tycker jag. Varför premieras man inte som trogen befintlig kund? Nä först när man hotar med att byta leverantör kan de göra något på priset.

Det är här Påmind kommer in i bilden. Det är en förmedlingstjänst som förhandlar dina befintliga avtal och ser till att kunna sänka dina kostnader utan att du behöver byta leverantör. Deras mål är att befintliga kunder ska premieras och lojalitet ska belönas.

Tjänsten är i dagsläget gratis men 2019 kommer det att adderas en avgift när det finns ett billigare avtal du kan ta del av. Väljer du att godkända den sänkta avgiften kostar det 59 kr att byta avtal. Men som sagt det är först 2019 som denna avgift kommer att träda i kraft än så länge kan du registrera dig gratis och ta del av alla erbjudanden helt kostnadsfritt. Därför är det läge att registrera dig redan i dag och börja spara pengar på dina befintliga avtal.

Jag registrerade mig och har gett mitt samtycke för att de ska kunna förhandla nytt elavtal och bredband till mig. Jag väntar med spänning på ett billigare erbjudande. Du registrerar dig enkelt via bankid och sköter allt enkelt inne på hemsidan. Smidigare kan det knappast bli.

Gör som jag och registrera dig redan idag och spara pengar på dina befintliga avtal.

Lycka till.

Registrera dina avtal och låt påmind spara pengar åt dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.