Aktiviteter, Elin, Isabell, Min familj

Påskafton med massa höjdpunkter

Vilken underbar dag denna dag visade sig vara!! Många höjdpunkter på en och samma dag. Vissa toppar dock. ?

Men vi tar det i tur och ordning.

Påskgudstjänst med barnkören

Vi började dagen med ett besök i kyrkan. Det var dags för Elin att göra debut i barnkören. De var bara 5 barn där idag jämfört med 25 barn på träningarna. De tog dock i från tårna och var jätteduktiga.. Det märks att de älskar sin kör!

När vi ändå var på besök i kyrkan gick vi bort till familjegraven. ?

En stor ära att bli gudmor

Efter sången och kyrkan gick vi hem till fam Friberg för lite korv och godricka. När vi sitter där och myser kommer plötsligt Alicia ut med en flaska bubbel och ställer den stora frågan om jag vill bli Max gudmor.. Den känslan!! Tänk att de vill anförtro mig med det stora uppdraget.

Det känns ändå lite speciellt med Max eftersom han dök upp som ett plus när vi befann oss nere i Kroatien.. En resa vi länge planerat och längtat efter. Helena kände sig inte helt på topp och drinkarna smakade inget vidare. Det fick henne att ana att någon kanske flyttat in.. Vi körde till Pula och köpte ett test. Mycket riktigt var det lilla Max som ville haka på vår semestertrip. Inga fler drinkar till frun.. Dubbelt till oss andra.. ??

Å nu ska jag bli hans gudmor. ?

Lite roligt att bubblet matchade min outfit för dagen..

39,5 år gammal

Väl firat klart hos Måns och Helena begav vi oss vidare hem till farmor som bjöd in till påskmys. Där passade vi även på att fira den stundande 40 åringen. Daniel fyller nämligen 40 år i oktober och jag har under två års tid planerat att ge honom en Muurikka i present.. Men hur roligt är det att få ett utekök i oktober? Dessutom befinner vi oss i Usa/Karibien när han fyller år och ta med det på resan är uteslutet. Därför passade det perfekt att fira honom idag när det är 6 månader tills han fyller 40 år.. Så idag blev han överraskad med sång och presenter från oss alla..

Så ja många höjdpunkter på en och samma dag. Inte undra på att man är slut i rutan nu och redo att lägga sig raklång i sängen framför Beverly Hills .. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.