Elin, Shopping, Simskola

Pingvin, jeans och sleepover

Snart är denna lördag slut. Jag har redan sovit några timmar på soffan tidigare ikväll. Vi tittade på A Star Is Born. Jag valde att stänga ögonen och lyssna istället men bra var den. ?

Tidigare idag var hela familjen på Elins simskola. Idag var det märkestagning.. Gruppen simmade på som bara den.. De klarade märke efter märke. Det enda tråkiga var att Elin och Emmeli redan hade dessa märken. När lektionen var över påtalade jag att de otur nog inte kunde få något märke eftersom de inte simmat mot något märke som se kunde ta. Märket de behövde var Silver Pingvinen som var att simma 10 m. Simfröken lät dem provsimma 10 m och de klarade det utan problem så de fick ett märke trots allt.

Efter simskolan körde vi till Malmö för att handla byxor till Isabell.. Främst jeans stod på listan.. Men nä inga jeans uppfyllde kraven däremot fick Elin ett par jeans. Hennes allra första par. Ska bli intressant om hon kommer att gilla dem.. Det blev dock en massa annat förutom byxor.

Elins kläder…

Isabells kläder…

Lagom för lunch och med ChopChop runt hörnet blev det ett stopp för lite påfyllnad..

Väl hemma igen försvann både Isabell och Elin på olika håll.. När Isabell kom hem hade hon med sig Alicia och hon är kvar än. Ja alltså de sover.. De ville ha sleepover men Isabell är väldigt noga med att sleepover sker hemma och ingen annanstans.. ?

Elin var jätteledsen och ville leka med en kompis men flera av hennes kompisar var upptagna så farmor, räddaren i nöden, ryckte ut och tog med henne hem. Det var en mycket gladare tjej vi fick hem..

Själv passade jag på att börja se dokumentären om Michael Jackson Leaving Neverland.. Usch och fy fan säger jag bara!!!!!

Nu ska jag stänga mina bruna igen. Natti natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *