Elin, Födelsedagar, Kalas

Pippi-kalas för Elin 5 år

Först vaknade jag 06.03 och tyckte det var lite roligt eftersom Elin föddes 06.05 för exakt 5 år sedan.. Sen vaknade Isabell och tyckte vi skulle sjunga för Elin.. Då var klockan exakt 06.05.. Jag lyckades dock få henne att lägga sig igen och somna om en stund.. När tiden väl var inne blev det sång på sängen.De senaste två åren har Elin studsat upp ur sängen och sprungit i panik när vi börjar sjunga men nu i år tog hon det med ro och ville knappt vakna. ?

När man fyller en hel hand!! Mammas lilla stora tjej!!

Nu har Elin samlat på sig alla Babblarna.. Det har varit en stående present från Isabell vid jul och födelsedag. Nu är hon färdig och Isabell får börja klura på något annat att ge nästa gång..

Pippikalas för släkten

Eftersom Elin fyllde år en lördag så blev det släktkalas samma dag.. Elin hade önskat ett Pippikalas. Hennes önskan var min lag.. Så Det var bara att gnugga geniknölarna..Jag såg framför mig strålande sol, fint väder och trädgården full med människor vi älskar.. Men nja solen lös med sin frånvaro och regnet gjorde oss sällskap men vad gjorde det när människorna vi älskar kom och firade inomhus istället? Jag gjorde en sommarbuffe som jag hittat just från tidningen Buffé.. (recepten kommer för det var en riktig hit!)

Dukning med Pippitema

Sommarbuffé

Presentöppning med publik

Tårta: kladdkaka med centerfluff

Att göra en Pippi-tårta är inte min specialitet utan jag vet mina begränsningar alltså fick det bli en tårta med lite dekoration istället..

Det blev ett mycket trevligt kalas och vi tackar alla som kom och delade denna dag med Elin och oss. Det blev en lång kväll och två trötta föräldrar kröp till säng 01.00 för att fånga några timmars som innan nästa kalas. Idag fylls hemmet av en massa barn och Elins barnkalas går av stapeln. Hoppas vi får bättre väder idag för jag hoppas på att kunna vara ute idag..

1 reaktion på ”Pippi-kalas för Elin 5 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.