Experiment, Utmaningar

Platesspotting år 2

Ni har väl inte glömt att jag håller på med bilnummerspotting? Jag började för två år sedan spana efter bilnummer på nummerskyltarna. Jag började 27 april 2016 med att se bil med nummer 001 sen har det bara rasslat in bilar efter bilar på min lista. Det är faktiskt riktigt roligt. Idag är det exakt två år sedan jag började och har nu kommit till bil 134.. Nästa bil jag ska spotta är 135.. Förra året gjorde jag en summering under året och tänkte göra likadant i detta inlägg. Du kan läsa om förra årets resultat HÄR. Att döma av att jag förra året såg bilar till 68 bilar så är det väldigt jämnt mellan åren. Jag har sett två bilar färre än första året.. Lite besviken men det är bara att släppa och spana vidare.

Statistik bilnummerspotting 27 april 2017-27 april 2018

  • totalt 66 fordon
  • varav 4 lastbilar
  • ingen buss, släp eller motorcykel
  • bästa månaden: mars med 12 antal bilar
  • sämsta månaden: januari och april med endast 1 bil
  • bästa dagen: 27 september som gav tre bilar 097-099
platesspotting
nummerplåtspaning 001-999

Nu börjar ett nytt år.. Hur många bilar tror ni jag hinner se under året? Fler eller färre? Gissa på!!! Roligt att återkoppla detta nästa år. Jag ser nu att jag hade hoppats på att komma till 150 till detta år men det lyckades jag ju inte med tyvärr.. Vågar jag chansa på 200 till nästa år?

2 reaktioner på ”Platesspotting år 2

    1. Vad roligt att du också håller på med det.. Jag är lite fast just nu.. Hittar inte nästa bil men den kommer när man minst anar det. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.