Experiment, Utmaningar

Platesspotting år 3

Nu har jag spanat registreringsskyltar i tre hela år. Det är dags att titta tillbaka på året och ser hur det har gått.. Vilket bilnummer är jag på nu tror ni? Vilket fordon har jag sett flest av? Har jag sett någon buss denna gång?

Är du intresserad av att läsa hur allt startade så hittar du tidigare inlägg kring år 1 och år 2 via länkarna.

Under år 16/17 såg jag totalt 68 bilar och det har varit rekord fram till nu. Under detta år 18/19 har jag sett totalt 75 st bilar. Jag är nu på jakt efter bil 211. Jag har alltså klarat målet jag satte upp förra året som var att hinna till bil 200. Tror ni jag klarar 280 till nästa år?

Statistik bilnummerspotting 27 april 2018 – 27 april 2019

  • totalt 75 fordon
  • varav 5 lastbilar
  • 1 buss
  • 1 släp
  • ingen motorcykel
  • bästa månaden: november med 15 antal fordon
  • sämsta månaden: juli med endast 1 bil
  • bästa dagen: 6 november där jag såg tre bilar (164-166) och 18 februari där jag också såg tre bilar (188-190)

Något som jag har märkt en stor ökning av på senare tid är registreringsskyltar med endast två siffror och en extra bokstav. Det började med att jag såg en då och då nu är det dagligen och ofta.

platesspotting
nummerplåtspaning 001-999

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.