Studier, Träning, Vardagen

Pluggrygg och träning

Det tog nog på barnens krafter i går för jag får inte liv i dem.. 😂😂 Totalt däckade ligger de utsträckta i sängen.. Gukdklimparna.. Tur vi har lite sovmorgon idag.

Pluggrygg värsta sorten

I ca två veckor nu har jag haft konstant ont i ryggslutet.. Jag har skyllt på en övning jag gjorde på gymmet.. Men ryggen blir inte bättre.. Snarare tvärtom.. Har jätteont 9ch funderar på att boka massage.. Har jag gjort övningen så fel?

Så igår när jag skrev på examensarbetet med min kursare insåg vi att vi båda har ont på exakt samma ställe och att vi båda skyllde på olika saker. Men det var även då vi insåg att det inte beror på något annat än dålig ergonomi när vi sitter och pluggar.. Ryggen har fått ta stryk! Som tur är har vi nästan gjort klart allt i uppsatsen nu så vi har mest finlir kvar. Superskönt..

Idag vankas det Spinning igen för min del. Skräckblandad förtjusning. Men det ska nog gå bra. 👌

I övrigt kommer huset fyllas av barn som ska leka här hemma.. Ingen lugn stund här inte. 😉 Men det är bara roligt såklart.

2 reaktioner på ”Pluggrygg och träning

    1. Jag har också alltid hatat spinning men så gav jag det ett försök igen och fastnade.. Riktigt roligt pass.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *