Vardagen

Pressat schema

Idag gäller det att andas medvetet!! Dagens schema är ganska pressat vill jag lova!!  Idag vaknas det bröllop!!  Josefine och CA ska bli ett.. Eller ja tre men det är ju nån månad till.. 😉😍 Men innan dagens stora händelse så ska vi hinna med massor!!

Jag och Elin ska på simskola. Isabell får suporta oss då vi kör direkt till mina föräldrar där de ska spendera natten.

Hem i ilfart för oss hoppa i kvällens outfit och få håret fixat av min personliga frisyrare Helena. ❤ In i bilen igen och köra till kyrkan.. Det är pressat men det ska gå med 15 minuter till godo enligt mina beräkningar..

Men nu slog det mig att jag missat planera in en lunch.. 🤔 äta skulle nog vara bra då det brukar dra ut på tiden innan man får mat på bröllop.. Nå ja det löser sig!!

0 reaktioner på ”Pressat schema

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.