Lina tipsar

Rabatter och gratisbiljetter till Legoland

Rabatter och gratisbiljetter till Legoland finns överallt om man bara öppnar ögonen lite. När jag började med kuponger och gratiserbjudande förstod jag att det går att få ner kostnader på äventyr bara man lägger ner lite energi på det. Det gäller som sagt att medvetet leta upp rabatter och gratisbiljetter som erbjuds i vårt samhälle.

Legoland är ett dyrt nöje

Legoland är populärt ställe för alla barnfamiljer men tyvärr även ett kostsamt nöje. Vi har varit där några gånger och då kombinerat med vistelse på Lalandia. Är man på både Lalandia och Legoland kan man få rabatter redan som kombinationsbiljetter men inte heller det är jättebilligt. Så vi brukar lösa biljetter för sig för det blir absolut billigast.

I detta inlägg tänkte jag tipsa om olika rabatter och gratisbiljetter som just nu gäller för Legoland.

Rabatter till Legoland

 • Vill du köpa alla biljetter hemma via datorn får du 10 % rabatt på inträdet
 • Flingor från Kellogs finns en kupong som det dig 50% rabatt på priset per biljett och gäller upp till fem personer. Dock måste det vara minst ett barn per vuxen. Så med andra ord 2 vuxna och 2 (3) barn för att det ska gå. Så för en familj på fyra blir det en kostnad på 698 kr för hela familjen. Istället för 1396 kr. Ett helt ok pris om du frågar mig.

 

50% rabatt på inträdet till Legoland

Gratisbiljetter till Legoland

 • Ett barn går in gratis mot att en vuxen löser biljett i kassan:

Som medlem i BR-klubben som är gratis. Du visar ditt kort i kassan.

 • En vuxen går in gratis mot att ett barn köper en biljett i kassan

Korvbrödsbagaren har en kupong på sina korvbröd och hambrugerbröd som ger gratis inträde för en vuxen per betalande barn. För en familj med två vuxna och två barn är detta det billigaste alternativet men är ni fem i familjen är ovanstående rabatt från Kellogs billigast.

Gratisbiljetter från korvbrödsbagaren
Gratisbiljetter från korvbrödsbagaren

Jag uppdaterar detta inlägg så fort jag hittar fler spännande erbjudanden som kan göra er vistelse billigare. Är det så att ni funderar på att besöka Liseberg i sommar kan jag rekommendera era att läsa mitt inlägg där jag tipsar om rabatter till Liseberg.

11 reaktioner på ”Rabatter och gratisbiljetter till Legoland

    1. De flesta gäller även i år. Korvbrödsbagaren är ute med sin rabattkod till vuxna och det är den som är mest lönsam..?

 1. Hej tusen tack för tipsen. Imorrn blir det att leta korvbröd:) Är ensamstående med 2 barn så det borde väl bli det bästa erbjudandet. Tillkommer det utgifter när man väl är inne på Legoland eller ingår allt(förutom mat och dryck såklart)?
  Det ska bli så spännande att äntligen kunna fara iväg med barnen efter många års sparande för att kunna ge dom en första riktig semester? är bara rädd att utgifterna ska skena iväg när man väl är inne på Legoland.

  1. Kul att kunna hjälpa dig. Hoppas du hittat korvbröd. Det tillkommer inget för karuseller eller aktiviteter på plats mer än mat som sagt men ja det kan lätt skena ibland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.