Födelsedagar

Redo för morgondagen

I morgon 06.05 har vi en fyraåring i vårt hus.. Hur galet är inte det.. Jag minns förlossningen som igår.. 03.33 fick jag min första värk.. Jag vet att jag även vaknade 01.00 och var sur för att inget verkar hända under denna natten heller.. Trots att det ändå var 5 dagar innan utsatt tid.. Men 03.33 gick jag upp å kissade.. Tillbaka i sängen kom första värken. Snabbt där efter inser jag att det är igång och 06.05 tittade vår älskade Elin ut.. Mer om min förlossning kan du läsa om här.

I morgon ska vi fira henne med frukost, sång och paket på sängen och självklart är frukostbrickan redo.. Paketen är så stora denna gång att de inte får plats på brickan.. ?

Nu ska jag gå och lägga mig för att ladda för morgondagens alla utmaningar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.