Min familj, Träning, Vardagen

Röda som kräftor lämpligt nog…

Godmorgon
Här sover familjen än efter gårdagens tuffa dag.. Vad gjorde vi igår??  Jo vi firade lite jul kan man säga.. Vi förverkligade mina föräldrars julklapp.. De hade egentligen fått en annan upplevelse vi skulle göra tillsammans men av olika anledningar blev det inte genomförbart så vi tänkte om och gav dem förutsättningarna till deras jacuzzi som kommer i dagarna.. Tanken var grabbarna skulle gräva och vi kvinnor göra middagen.. Men det blev att jag och syrran grävde och grabbarna körde jordmassor..

Fy tusan va tugnt det var så mitt ansikte blev ett riktigt tomtoface.. Bjuder på en mindre smickrande bild..😂

Tillsammans hjälptes vi åt och marken står redo för poolen i veckan..

Som belöning blev det kräftskiva.. 👌 Det röda var tydligen ett genomgående tema.. 😂

Min blåsa i handen ✋ gör sig påmind måste jag säga.. 😂&#
128584;
Men stolt att kunna hjälpa till.. Min träning har gett resultat helt enkelt.. 😉

0 reaktioner på ”Röda som kräftor lämpligt nog…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.