Kalas, Kalasinspo

Safarikläder till barn

Isabells födelsedag väntar bakom hörnet. Min hjärna går på högvarv med kalasplanering.. Årets kalastema är Djungelkalas!!!

Tanken är ett maskeradkalas där gästerna klär ut sig till ett djur i djungeln.. Isabell vill vara en Safaritjej som spanar på djur i djungeln..

Safarikläder till barn

Jag har letat och letat men jag hittar inga maskeradkläder till barn i just safaritema.. Till vuxna finns det massor men inte till barn. Nu provar jag sociala medier krafter och ber om hjälp!!

Hjälp mig hitta Safarikläder till barn.

Vet du var man kan köpa maskeradkläder till barn?? Alla tips är välkomna. Även om du har tips på andra sätt att klä henne. Alltså att jag fixar outfiten själv..

Tack för hjälpen!!!!!

37 reaktioner på ”Safarikläder till barn

 1. Oj..har ingen aning..har inte kommit dit än med min lilla tjej och när det är dags hoppas jag hon kan ta något lätt som Sjörövare eller Prinsessa ??
  Tradera är annars något jag funderar på kan ha kanske../Jenny

  1. Vi har plöjt igenom en hel del kalasteman här hemma.. Pyjamasparty, spa, kalvinknatet, rosa tema mm alltid är det något nytt.. =) Men det har sin charm tycker jag.

 2. Vilken rolig idé!
  Har tyvärr inget tips på var man skulle kunna hitta såna maskeradkläder. Om jag utgår från tjejen på bilden så kanske liknande hatt och väst finns i några friluftsbutiker? Kikare är ju lättare att få tag i. 🙂

 3. Satte mig och googlade lite också, men det var ett svårt team. Det är kanske inte intressant att köpa hem riktiga safarikläder, de är ju lite dyrare och barn växer så fort. Du har fått några bra tips i kommentarerna ser jag. Jag tror på att fråga vänner på Facebook eller barngrupper där, även Tradera och Blocket kan ha något i sina gömmor.
  Lycka till med kalaset!

 4. Har ingen koll på barnkläder pga har inga själv, men tycker det låter som ett tema barn kan tycka om! Hoppas du hittar det du söker.

 5. Va kul tema!!!

  Vet inte var man hittar färdiga kläder med safari tema men kanske gröna shorts, grön t-shirt nån väst med fickor, solhatt och kikare runt halsen skulle funka i nödfall 🙂

  Hoppas hon blir nöjd med sitt kalas!

  kram kram

  1. Det var som om du redan sett min shoppinglista.. Hittade bra kläder på Kappahls rea så nu är de beställda och på väg hem till oss. Bara hoppas de passar nu.. Hade inte rätt storlek tyvärr.

 6. Jag har ingen aning om vart man kan hitta safarikläder, men annars så kan man ju ansiktsmåla sig till olika djur & ha kläder i liknande färger till djuren! Vilken rolig idé till kalas ??

 7. Men vad roligt med maskeradtema❣? Som någon föreslog ovan så skulle jag rekommendera att testa gröna barnleggings och en högulfärgad alternativt gräsgrön väst till. ”Vanliga” kläder kan vara till stor nytta även vid maskerade 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.