Elin, Isabell

Samtalet som jag missade…

Idag har jag och min kollega jobbat så svetten lackat.. Det gör att man inte riktigt har tid att tänka på annat.. Dagen bara rullar på…

När jag kom in efter lunchen och kollar mobilen ser jag att förskolan ringt tre timmar tidigare.. Nej!!  Ett meddelande säger att det är Isabell som är hängig och klagade på magont.. När jag väl ringer upp säger de att hon är bättre men har haft nån dipp.. Eftersom Isabell aldrig är ”sjuk” på förskolan och att de aldrig ringer tänkte jag att det ändå vore bra att hämta så hon känner lugn och ro om nu magen spökar..

Men piggare tjej får man leta efter.. haha.. Värre med lillasyster som är jätteliten så hon blev väckt i vilan. Nu myser vi i soffan en stund medan Bell sitter och skriver i lekrummet.. 😂

0 reaktioner på ”Samtalet som jag missade…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *