Min familj, Resor

Sista dagen med gänget

I natten som gick fick vi verkligen känna på Kroatiska åskväder.. Det började med några blixtar utan dunder men lagom till midnatt var ovädret i full action.. Jag sprang ut för att ta in lite saker som låg ute och på de få sekunderna blev jag genomsur som om jag duschat.. Inte nog med det jag upptäckte även att vår parasoll låg i poolen och flöt.. Ja som ni förstår så var det ett rejält oväder.. Men efter regn kommer solsken så dagen bjöd på blå himmel och sol..

Vi började dagen med en utflykt till ett fort som heter Punta Christo.. Tydligen är det ett populärt ställe för ravefester men det hoppade vi över idag. ?

Det var ganska varmt och svettigt att gå där.. Men ganska intressant ändå..

Vi åkte tillbaka till huset lagom till lunch och resten av dagen blev det bad i poolen och packning för hemresa kunde inledas..

Även svalorna tycker om att svalka sig i vår pool.

Ikväll valde vi faktiskt att lyxa till det och äta på restaurang.. Vi hittade en mycket populär pizzeria bara 3km bort.. Vi förstår att den var omtyckt för de hade goda pizzor, bra personal och lekplats för barnen.. ?

Sista kvällen med gänget.. I morgon börjar vi vår hemresa och de reser vidare till annat hotell i Pula.. Vilken vecka!! ????

4 reaktioner på ”Sista dagen med gänget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *