Aktiviteter, Resor, Vardagen

Sista dygnet i Norge

Vilken helg vi haft.. Den här verkligen varit perfekt på alla sätt och vis.. Vi har inte haft några måsten utan bara låtit lusten styra.. När vi kom fram till Oslo gick vi av för att njuta av stadens primörer.. Ett besök till nya operahuset som var modernt designat.. Det var ganska kallt till en början som ni kanske ser på bilderna men efterhand blev det varmare och varmare.. ?

Oslo bjöd även på lite shopping.. Jag blev ett par byxor rikare och Hanne en helt ny garderob.. ?

En sak jag inte förstår är varför Norrmännen behöver ha två röda gubbar för att förstå att det är rött.. Nån som vet??

Vi lunchade på Jamie Olivers krog där vi åt god mat i alla dess former..

Sen var det dags att återvända till färjan för att påbörja hemresan. Vi började med att besöka poolen på båten vilket var tur det för närbi var klara var det långa köer för alla som ville bada. Skönt vi slapp dem. ?

Kvällen bjöd på buffé och några drinkar.. ?

I morse ankom vi till Köpenhamn och tog oss hem med tåget.. Trötta men fyllda med kärlek..

Jag körde och hämtade barnen hos mina päron.. Sen körde jag till Trelleborg för att handla inför morgondagen.. Vi ska ju fira valborg hemma hos oss så det är ju en del att fixa därför var det lika bra att göra allt direkt för att slippa stressa med det i morgon.

Nu ska jag slappna av och hålla kväll.. Jag vill bara säga att jag ser era kommenterar och kommer att svara samt besöka er men inte ikväll för jag är för trött för det just nu..

4 reaktioner på ”Sista dygnet i Norge

    1. Jag hade inte heller varit i Oslo tidigare. Det vi såg var kanske inte WOW känsla men helt okej storstad.. Köpenhamn är mysigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *