Elin

Sjukstuga deluxe

Jag måste ändå säga att vi är ganska förskonade för vab i vårt hus. Det är inte ofta barnen är sjuka. Om de är så är det ofta när det går typ influensa eller maginfluensa.. Jag tror inte vi har vabbat på det senaste året om jag ska vara ärlig. Fast jag är inte helt hundra.. Senaste halvåret vet jag att vi inte har vabbat iaf. Men idag var det dags.. Jag hade lektion och missade samtalet men efter lektionen ringde jag upp Daniel och förskolan… Elin hade tempat 40.1 grader och var allmänt slö.. Sten sax eller påse så föll lotten på mig.. Det var bara att fixa in vikarie och köra hem..

Det var en mycket sliten tjej jag möttes av på förskolan. Eller ja hon sov faktiskt.. Väl hemma placerade vi oss i soffan och efter en alvedon kunde hon sitta och titta lite på iPaden. Men det är inte mycket med min lilla tjej!! Stackarn..

En fördel var att jag kunde hämta Isabell på skolan/fritids lite tidigare.. Det var skönt!! De har ju ganska långa dagar nu tyvärr..

Hon är så nöjd med sina nya regnkläder och att det faktiskt har kommit regn..

Jag har insett att det verkar vara populärt med leopardmönstrat i höst.. Från topp till tå på vår lilla tjej..

Nu ska vi hålla kväll här hemma.. Det blev ingen träning för min del då vi inte vill tvinga ut Elin när vi gör våra byten.

53 reaktioner på ”Sjukstuga deluxe

  1. Vi har varit skonade med vab hemma hos oss med. Har fått för mig att både jag och min man kommer hem med alla bacillusker då vi arbetar på förskola båda två så grabben blivit härdad mot allt ?

  2. Krya på er där hemma. Hoppas ni får lite mysigt som det ofta kan bli med alla filmer och spel man kan spela när de små är på bättringsvägen.

  3. Det e inge kul att vabba. jag har inte gjort det pa over ett ar. men det e anda ratt mysigt att gora det, om de inte e natt allvarlig sjukdom. (markte att jag inte kan anvanda de tre sista bokstaverna nu nar jag kommenterar).

    1. Jag hade samma problem när jag kommenterade hos dig.. Tror det beror på facebookappen.. Går via datorn så funkar det.

  4. Känns som det är sjuka barn överallt nu. Har själv två st här hemma som snörvlar mm..bara väntar på att en själv drabbas av riktigt höst förkylning ??

  5. Men så synd hon blev så sjuk, krya!! ja min syster älskar leopard mönster fast hon är vuxen så då har hon varit populär i flera år om det är inne med det nu haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *