Filmtips

SKAM VS PRISON BREAK

Jag läste någonstans att SKAM är för tjejer och Prison Break är för killar.. Då vet jag inte riktigt vilket kön jag är för jag gillar båda serierna.. Jag såg Prison Break när de var nytt på tv och såg fram till sista säsongen sen tyckte jag det spårade ut.. Nu har det kommit en ny säsong vilket fick mig att känna sug efter serien igen.. Men för att inte helt tappa handlingen ser jag och Daniel nu om hela serien från start.. Daniel har aldrig sett serien men han fastnade direkt.. Visst första säsongen fängslar en rätt bra.. Det är mer mot tredje när allt blir så invecklat som jag tappade intresset iaf.. Så vi betar sakta men säkert av avsnitt ett efter ett.. Efter några dagars uppehåll kör vi nu igång igen..

Men även SKAM har släppt en ny säsong nu.. Säsong fyra även sagts vara den sista säsongen.. Denna gång handlar det om Sana.. Det kan säkert bli en bra säsong.. Jag har längtat så till första avsnittet skulle släppas.. Men nu när det väl är släppt så började jag fundera på om jag inte ska vänta några veckor eller helt enkelt tills alla tio avsnitt är släppta för att kunna se alla i rad efter eget tycke.. Jag tycker det är så jobbigt att tvingas vänta med nästa avsnitt bara för att det inte är släppt än.. Det är bättre när man kan styra tittartiden själv.. Så jag tror tyvärr att jag kommer att vänta ut dessa tio veckor.. Tror ni jag lyckas???

0 reaktioner på ”SKAM VS PRISON BREAK

  1. Ja vi ser också båda och vi gillar också båda, jag är helt fänglad av PB och BQ åt andra hållet, han ä fängslad av SKAM, så håller inte heller med om det som du säger de tycke det är

  2. Jag tycker det är helt olika serier så de är svåra att jämföra men PB sitter man upp å kollar på. Samt man ser ett avsnitt bara en gång.. Skam har jag sett om igen flera gånger.. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *