Aktiviteter, Elin, Isabell

Skolavslutning med kvalitet

Vilken fantastisk dag vi har haft idag.. Isabell har slutat i första klass och nu gått på ett långt härligt sommarlov. Hon började skolan i vanlig tid och vi begav oss till idrottshallen och var först med på högstadiets avslutning. Först en timme senare kom Isabell dit.

Kompisgänget är samlade och redo för avslutning..

Kusinen My slutade 9an.. Nu kommer hon inte att ha koll på Isabell längre.. Det har varit både smidigt och tryggt att ha henne där.. För hon har varit en ängel och lämnat Isabell flera gånger och även hämtat henne vid behov. Nu är det slut med det. Snyft

Efter avslutningen åkte vi med övriga familjen Frimax (utom Måns som jobbade) till Abbekås för att äta lunch på Dinah’s. Både gott och prisvärt. Rekommenderar det starkt.

Alla barnen åt jättebra och rensade sina tallrikar. Det belönades med glass så vi körde vidare till Mossby för glass och bad.

Tokbarnen tog även ett dopp i havet.. Det var jättevarmt enligt dem. Jag litar inte riktigt på deras omdöme. ?

Max, mitt älskade gudbarn fyllde 4 månader idag.. ???

Hur underbart det än var på stranden så kallade hemmets måsten hem oss.. I morgon stundar Elins kalas och jag har haft massa att göra i köket..

Barnen fick hjälpa till och städa sina rum. När de var klara fick de öppna sina sommarpresenter.. Lyckan när de fick kepsarna de spanat på så länge..

Kepsarna åkte på sen åkte de inte av igen.. ??

Elin ville till och med sova i sin.. Tänk att hon somnar som 4 åring och vaknar som 5 åring.. 06.05 föddes vår lilla busiga goding..

Nu ska jag förbereda det sista inför morgondagen. Frukostbrickan måste förberedas och stå redo för skönsången i morgon bitti.. ??

2 reaktioner på ”Skolavslutning med kvalitet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.