Aktiviteter, Isabell, Min familj

SMALLFOOT för fem

Vi har nyss kommit hem från Malmö och kvällens aktivitet. När Isabells BFF fyllde år fick hon i present att hon och Isabell skulle se Smallfoot på bio.. De började direkt smida planer om att få gå på bio utan oss föräldrar.. Tanken på Trelleborg och att jag skulle sitta ute i foajén lät inte helt främmande i tanken..

Men filmen gick tydligen inte i Trelleborg så vi fick planera om lite.. Vi öppnade sinnet för Lund.. Även viljan att släppa flickorna själva fick sig en törn.. Vi började prata om att jag skulle följa med men sitta längre bak i salongen.. Vi började även blanda in Elin och även Daniel själv var sugen att se filmen.. Så vi bestämde oss för Lund.. Tjejerna på en rad långt fram och vi längre bak.

Men även Lund satte käppar i hjulet.. Deras visning var endast kl 15.15. Vem hinner det??

Jaha vi fick tänka om igen.. Jag såg att den gick i Malmö 18.20 men tvekade länge just för att det är Malmö.. Att släppa tjejerna fritt där finns inte på kartan!! Men eftersom vi inte hade något alternativ så blev det Malmö.. Tjejerna fick sitta raden framför oss.. De var supernöjda med det..

Vi tänkte även äta något innan bion och pratade om både Pinchos och Jensens men vi insåg ganska snabbt att tiden begränsade våra val.. Det fick bli McDonalds snabbt och enkelt. Nöjda barn om inget annat..

Åter till filmen.. Det var en film som hade fint budskap men ingen wow handling. Det lyfte teckenspråket och vilken gåva detta språk bär med sig.. Det gillade jag.. Men även hur vi dömmer andra pga vår egen rädsla..

Elin var till en början taggad men ungefär halvvägs in i filmen tappade hon intresse och ville hem.. Som en sten somnade hon i min famn och sov gott resten av filmen och kvällen.

Det var ändå ett mysigt äventyr en fredags kväll.. Nu ska jag vårda mitt ömma huvud och se ett avsnitt vänner innan jag ska sova. Är sjukt trött efter att knappt ha sovit i natt..

Trevlig helg

2 reaktioner på ”SMALLFOOT för fem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *