Inredning, Inspiration, Shopping

Sneak Peek – My livingroom

Jag har börjat måla upp vårt vardagsrum i huvudet nu.. Det är en hel del kvar innan det är färdigt.. Ja inte minst att handla allt.. Jag har fortfarande inte bestämt vilket soffbord och vilka mattor vi ska ha så det återstår.. Vi tvistar även om fyra fåtöljer eller en soffa och två fåtöljer. Men just nu lutar det åt soffan då jag tror det är mer praktiskt.

Posterna hittade jag hos Desenio.. Det bästa med posters är att man lätt kan byta ut och förnya. Direkt när jag såg posterna i deras flöde tänkte jag att de kommer göra sig perfekt i vardagsrummet.

Soffan och Fåtöljen kommer från Ikea och är av märket Strandmon. Det är egentligen deras fel att vi gör om hela vardagsrummet.. Daniel har varit så sugen på fåtöljen så länge och sen hittade vi soffan också så då var det igång..

Egentligen var inte tanken att byta ut matbordet men det blev lite av bara farten då stolarna behövde bytas ut. När jag då fick sålt allt var det bara att börja leta.. Det får bli Ikea även här.. Vi satsar på ett likadant bord igen av märket Bjursta fast vitt denna gång. Stolarna var lite svårare men jag tror (om de inte felar i verkligenheten) det blir dessa Norrnäs som har en grå dyna..

Ni som följt bloggen ett tag vet att jag letat efter ett bra sidebord till vår ena vägg i vardagsrummet. Nu tror jag jag har hittat rätt.. Det är märket Levi och just nu är på rea..

Vad tror ni om detta?? Kan det inte bli en bra grund??

Har du något bra tips på matta och soffbord som skulle kunna passa in??

15 reaktioner på ”Sneak Peek – My livingroom

  1. De fåtöljerna har jag dreglat över varje gång vi är på Ikea… jag tror nog att det ska få flytta hem två till oss så fort vi renoverat rummet de ska få stå i. Har du sett att det finns fotpall till med? Tavlorna var ”to-die-for”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.