Presenttips, Shopping

Sommarpresent till tjejerna

//Inlägget innehåller affiliatelänk//

Skolavslutningen närmar sig med stora steg. Isabell ska sluta ettan och Elin ska byta avdelning till femårsverksamhet.. Två stora händelser.

När jag och min syster var små fick vi alltid en sommarpresent när vi gick på sommarlov.. Det galna är att jag fortfarande minns några presenter.. Jag vet vi fick boken Sunes sommar ett år. Ett annat år fick vi en gungställning.. Ja så storleken hade ingen betydelse men gåvan i sig var betydelsefull.

Jag tänkte därför föra traditionen vidare till mina barn. Nu när de går på sommarlov så ska de få en liten gåva. Men vad ska man då ge??

Elin fyller även år dagen efter och vi har lika svårt att komma på present till henne.

Men så slog det mig att båda flickorna föll som furor när de såg en Enhörningskeps.. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.. Å kepsar är verkligen en bristvara här hemma. Elins, som hon använder på förskolan är så sliten och smutsig.. Även Isabell behöver en ny..

Keps som sommargåva

Just denna helg är det dessutom 25% rabatt på hela sortimentet hos Lindex med rabattkoden HAPPY19MAY.

Nu är två kepsar på väg hem till oss och en kjol till mig..

Enhörningskeps från Lindex
(Klicka på bilden för direktlänk)

Brukar du ge sommargåvor till ditt barn? Vad brukar du då ge??

Ger du present till pedagogerna? Behöver du inspo till detta så kan jag tipsa dig om mitt inlägg där Jag skriver just om olika presenter vi har gett. Du hittar det HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.