Elin, Jobbrelaterat

Sötaste praktikanten följde med mamma

Idag fick Elin följa med mig till mitt jobb.. Jag är ju alltid föräldraledig måndagar och fredagar då försäkringskassan skapade denna lyx till oss. Eftersom det dessutom var teckenspråkets dag idag så ville jag in till jobbet. Det är en stor händelse om man befinner sig bland teckenspråkiga. Jag har även varit med i gruppen som planerat denna stora dag, vilket gjorde mitt deltagande ännu mer nödvändigt och roligt. Elin tyckte det var jättespännande att få vara med sin mamma. Hon fann sig fint i gemenskapen och hittade några kompisar som hon lekte med.. Ursött att se hur hon tog kontakt och fick kontakt med barn i olika åldrar.

En liten praktikant

Nervös tjej som går hand i hand till mammas jobb. På vägen dit frågar hon om det är någon hon inte känner där? Jo en hel del 😉 ”Då kommer jag nog vara lite blyg mamma.” Sötnöt!!

En rolig lekplats med massa roliga saker att roa sig med lockade.. Men hon hann inte leka så länge för sen skulle vi gå i samlad trupp till vår gamla skola som ligger en bit bort.. Alltid lika nostalgiskt att gå dit och nu när de har renoverat så mycket känns det ännu mer i hjärtat.

Gamla ÖSK kommer alltid att finnas i hjärtat oavsett vem som använder skolan nu.. Jag började min karriär i denna byggnad!

En tjej som socialiserar sig på kompisgungan med övriga barn.

 

Inte nog med detta.. På mammas jobb får man äta glass efter maten! Vilken lyx!! Sen träffade hon även ”idoler” från barnprogram som hon brukar titta på.. Sett Alice gillar att simma?? Ett favoritprogram här hemma när de finns på Barnkanalen.. Att se henne live var ju stort. 😉

En händelserik dag både för mamma och Elin.. Ni kan tro hon somnade gott i bilen hem!

4 reaktioner på ”Sötaste praktikanten följde med mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *