Födelsedagar, Isabell, Kalasinspo

Spa-kalas för Isabell 6 år

Igår hade Isabell sitt efterlängtade kalas för sina kompisar.. I år valde hon att ha temat SPA-kalas.. Wow tänkte jag vilken bra idé.. Lite lugnare jämfört med förra årets pyjamasparty där det blev kuddkrig och hopp i kuddhav.. För att begränsa det lite och för att partyt skulle behålla sitt lugn som är önskvärt på ett kalas fick Isabell välja ut 6 kompisar som skulle få komma.. Det var inte så svårt utan gästlistan skrev snabbt ihop och korten delades ut.. Tyvärr är det så man kan inte bjuda alla spec när de är en klass på 49 barn.. Då är det bättre att välja dem hon leker med.. Det blev 5 flickor och självklart hennes käring.. En lagom skara..

spakalas relaxtime spainspo
tilltugg till spakalas
spakalas
När gästerna kom började vi kalaset med snurra flaskan.. Den flaskan hamnade på fick hämta sitt paket och ge till Isabell som hon öppnade. Laget runt..
Efter det bjöds det på tacos som var uppskattat av alla..

Det var sen dags att byta om för att gå in i Spa:et.. Å va spännande!! Barnen var så förväntansfulla.. Det blev fotbad, manikyr (nagellack), frisörbesök med hårfärg, ansiktsmask med facecream och gurkor. Till detta serverades lite bubbel (eller vin som det även blev kallat under kvällen) å såklart fruktfat.. I bakgrunden spelades lugn spamusikför att komma i stämning..

spakalas relaxtime spainspo

Eftersom Isabell inte är en tårtmänniska så blev det glass till efterrätt..

Kalaset avslutades med skattjakt efter godispåsarna.. Det var verkligen i sista stund vi hann med det.. Tiden går sn
abbt när man har roligt..

Isabell tackar alla sina kompisar för att ni kom och firade henne..

20 reaktioner på ”Spa-kalas för Isabell 6 år

  1. Så fint fu ordnat! Ska ordna spa/pyjamasparty med övernattning för min 6åring på lördag. Blev nyfiken på vart du köpt hårfärgen någonstans? Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.