Lina tipsar

Sparmärken från Br blir pengar hos Lekmer

Lekmer.se är smarta. De har just nu öppnat ett växlingskontor där man kan växla in Br sparmärken mot rabatt på köp hos lekmer.

Jag blev faktiskt besviken när Br bara stängde och meddeladd att de inte löser in varken presentkort eller sparmärken. Här har tjejerna sparat i sina häften och fyllt två st som vi ännu inte hunnit lösa in. Jag resonerade så att det var bättre att fylla fler häften och sen lösa in alla samtidigt för att få större rabatt på en leksak de vill ha. Men så blev vi snuvade på allt..

Lekmer löser in Br sparmärken

Idag såg jag till min glädje att lekmer erbjuder sina kunder att lösa in Br sparmärken i utbyte av rabatt på köp hos dem. Det du behöver göra är att gå till sidanoch anmäl dig och meddela hur många märken du har. 1 märke motsvarar 1kr. Växlar max 300 märken per hushåll. Skicka sedan in dina märken till adressen på sidan. Lekmer betalar 20 kr för portot.

Läs mer om erbjudandet nedan.

Har du märken sparade?? Passa på att lös in dem senast den 28 februari.

3 reaktioner på ”Sparmärken från Br blir pengar hos Lekmer

  1. Nämen waoow så smart =D, smart affärsidé. Hur är det med er, saknar dig på min blogg och jag är dålig på att kommentera här =(

    1. Hej vännen.. Ja jag har verkligen blivit superdålig på att både kommentera och svara på kommentarer. Känner att jag inte har tiden till bloggen nu när jag jobbat heltid.. Livet sugs upp av alla måsten. Dock saknar jag bloggvärlden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.