Träning

Spinning – kicken som gör dig röd


Återigen är jag imponerad över allt jag hinner med på ingen tid.. Jag har bollat 20 bollar i luften men ändå lyckats ta mig till olika platser och hålla schemat.. Nästan iaf.. Morgonen började lugnt med en skön morgon där barnen kom upp som de skulle.. Jag såg min chans att sitta lite med vårt examensarbete som skulle in idag.. Plötsligt var klockan lite för mycket så snabbt iväg och hämta Isabells kompis för att köra till skolan.. Slänga av dem och köra vidare till gymmet. Det var ju dags för ett spinningpass idag.. Som jag fasade men ändå försökte peppa mig att jag SKULLE KLARA DET!!!!

Tur BFF var med och puschade mig
Tur BFF var med och pushade mig..

Innan passet var vi pigga och glada men framför allt taggade!! Med vilja går allt.. Å mycket riktigt jag lyckades genomlida hela passet och faktiskt tycka det var RIKTIGT roligt!! Jag har nog aldrig svettats så mycket som jag gjorde under passet.. Det bokstavligen talat rann av mig.. Jag ska dock vara ärlig mot både er och mig själv och säga att jag inte klarade att så upp under sista låten utan valde att sitta ner MEN jag behöll tempo och motstånd så jag gav inte upp!!!

Att jag var en tomat var ett faktum…

Ingen smickrande bild men en ärlig iaf.. =) Efter spinningen körde vi styrka!!! Sjukt roligt pass där kortleken styrde övningen och upprepningen.. Snacka om peppande.. Behöver jag säga att jag lär känna av detta i morgon??? Kommer jag gå på detta pass nästa fredag?? JAPP!! Om Elin vill såklart.. Hon måste ju vara på humör att peppa mig på passet.. Bästa supporten..

Sen efter passet belönade jag och Elin oss med en glass.. Eller ja jag har fortfarande inte kommit till skott med att äta mig utan den åkte in i frysen.. Elin åt sin när jag satt och SKICKADE IN VÅRT EXAMENSARBETE TILL OPPONENTEN!! Håll tummarna.. Nu kan vi inte göra mer i detta läge!! Observera att det bara är provventilering. Den riktiga kommer först i maj.

Nu har Daniel kommit hem från jobbet och vi ska styra bilen mot Malmö/Ikea för att köpa en ny diskmaskin.. Äntligen säger jag även om det har gått bra att handdiska..

Dags att sätta igång!!! Andas Lina!!!

Ha det gott!

3 reaktioner på ”Spinning – kicken som gör dig röd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *