Elin, Sjukstuga

Sportlovet bakom knuten

Vi har redan fått lite försmak på sportlovet denna vecka tyvärr. Elin blev plötsligt sjuk i onsdags eller ja plötsligt och plötsligt, hon hade klagat på magont i några dagar men i onsdags gick det inte längre. Hon låg ihopakrupen på golvet och vred sig av smärta samt att hon kräkte flera gånger.

Det blev en tur till akuten i Lund. De bedömde det som förstoppning. Så de gav lavemang genom en slang och ganska snabbt efter andra toabesöket var Elin lite piggare igen..

Dock slutade inte kränkningarna.. Men väl hemma igen började hon må bättre. Gårdagen var okej men idag har smärtan gjort sig påmind igen. Märkligt och oroande. Hon somnade dock som en stock ikväll trots att vi bara legat på soffan idag..

Ja vi har verkligen njutit av att ledigheten börjat.. Nu ska vi ha en veckas ren avkoppling. Inte nog med det utan även vecka 9 kommer förhoppningsvis bjuda på mer vab. Då hoppas vi nämligen att Elin ska operera öronen igen.. Håll tummarna..

När vi legat på soffan så har jag rest tillbaka till 90-talet. Jag hörde reklam på Youtube när Elin tittade att Beverly Hills finns på Viafree. Hela säsongen. Som jag längtat!! Så nu har jag plöjt några avsnitt.. ???

4 reaktioner på ”Sportlovet bakom knuten

    1. Haha jag kunde aldrig bestämma mig för vem jag var mest kär i.. Även nu ställde jag frågan till mig själv. Men nu blev det faktiskt Dylan som ”vann” ☺ Utom hans hemska hängselbyxor ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.