Jobbrelaterat

Stor skillnad utan rutiner

Vilken natt.. Åskan, regnet och stormen drog över vårt hus i natt.. Välbehövligt regn men vad den kraftiga vinden gör för nytta kan man fråga sig.. Det känns minsann mycket svalare och friskare i luften idag.. Hösten är på ingång.. Bara att inse det..

Titta bara i alen jag går igenom på väg till jobbet. Är inte det början på hösten eller vad..

Men hemma är vi inte helt inne i rutiner än.. Barnen har inte börjat än och idag är Daniel ledig med barnen. För mig gör det stor skillnad.. Det är min uppgift att lämna barnen till förskola/skola varje morgon men även göra dem redo på morgonen. Nu när de inte behöver stiga upp behöver jag bara tänka på mig själv.. Det är en stor skillnad. Lika så blir jag inte så beroende av tiden.. Jag åker till jobbet när jag vill.. Jag tycker det är så skönt att ta till vara tiden på våra uppstartsdagar på jobbet.. Komma tidigt innan allt kör igång för att få ut mest av tiden.. Nu kan jag det!!

Så nu ska jag ta tag i klassrummet jag ska flytta in i..

Denna bild tog jag också i morse.. Jag går förbi detta monument varje gång jag jobbar men jag har ingen som helst aning om vad det är eller vad det står för.. Går inte att riktigt läsa på skylten heller.. Nån som vet?

5 reaktioner på ”Stor skillnad utan rutiner

  1. Det låter skönt med en mjukstart att bara ha dig själv att tänka på när du ska iväg. Ja det känns som vädret ändrats lite idag. Jag älskar att hösten är på intåg. Det märks på kvällarna att det blir mörkare fortare. Man får nu njuta det sista av det varma vattnet och att det fortsatt är sommarvarmt ute… Kram

  2. Hösten kom som i ett trollslag! Det står i nyheterna om värmen som kommer igen, men jag har svårt att tro dem. Vad härligt det låter med din egna rutin av tid för dig själv, hoppas det känns okej med mindre av den varan när det väl är dags för skolor igen!
    En stor kvällskram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *