Lina tipsar

Storhandla hemma..

I en stressig vardag är det skönt att hitta något som underlättar.. Jag har länge tyckt att storhandling tar mycket tid och att det lätt blir att vi småhandlar istället.. Det i sin tur blir dyrt.. Jag har tittat på mathem och liknande tjänster men tycker att deras varor är generellt dyrare än i vanliga matbutiker. Sen måste jag även vänta flera dagar från beställning till leverans. Så nätshopping har inte varit optimalt..

Tills jag igår fick en uppenbarelse..? Jag satt och läste i Willys reklamblad och just denna vecka hade de många bra erbjudanden på just de varor jag behövde.. Men att storhandla efter jobbet hinns inte med då barn ska hämtas och gymmet kallar för antingen mig eller Daniel.. Av en slump tänkte jag kolla hemsidan om det gick att handla hemifrån.. Mycket riktigt de hade en webbshop så jag kunde lägga alla varor i kundkorgen och handla precis som i butik..

Eftersom jag alltid kör förbi Willys i Staffanstorp så var det bara att boka upphämtning en viss tid. Jag la beställningen igår kväll och kunde hämta direkt efter jobbet när jag ändå körde förbi..

Inte heller behövde jag gå in utan det var en drive in där jag hämtade matkassarna snabbt och enkelt..

Jag jobbade över idag så det var lite stressigt att hinna hem till träningen men tack vare denna smidiga tjänst hann jag både handla och hinna i tid till träningen.. Spinning och cirkelträning stod på dagens schema så nu har jag även kryssat i min 30e stjärna.. Det tar sig..

Nu ska jag titta på Beverly Hills innan jag slumrar in för natten..

1 reaktion på ”Storhandla hemma..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.