Vardagen

Suget efter iPad

För ca ett år sedan var jag stor motståndare till den ologiska produkten iPad.. Sen började jag använda den dagligen i mitt yrke och det blev en vana.. Även Daniel fick en i sitt jobb och vi hade tillgång till den även hemma.. Jag lärde mig den mer och mer och började förstå nyttan med den.. Sen fick Daniel tyvärr lämna tillbaka sin iPad till jobbet då de skulle byta märke.. 

Så nu är vi utan iPad igen och jag känner faktiskt en viss saknad!! Speciellt när jag är i köket och fixar.. Jag läser nästan uteslutande recept från internet när jag lagar mat eller bakar.. Det blir mobilen eller datorn som får följa med ut i köket.. Men det blir så bökigt på nått sätt.. Hade jag nu haft en iPad hade det gått mycket smidigare.. 

Hittade även denna smarta produkt för endast 170 kr

(Bilder från: http://cafe.se/ta-med-dig-plattan-till-koket/)

Jag tror jag ska önska mig en iPad i 30 års present.. 

Varför vill jag just ha en iPad?? Jo det är lite för att jag har ju redan en Android telefon. Kompletterar man den med en iPad så får man ju tillgång till alla appar som finns på marknaden.. Det skiljer sig ju ändå mellan dem båda.. 

Även Isabell saknar iPaden enormt mycket.. Tur att hon kan använda min dator iaf.. Där spelar hon och byter appar helt på egen hand.. Dagens teknikbarn!!  

0 reaktioner på ”Suget efter iPad

  1. Jag använder min jättemycket, musik, surfar, kollar nåt på playen när jag lägger mig, osv. Hemskt men sant, det är ännu en teknisk pryl man inte vill leva utan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *