Födelsedagar, Gratis

Tack för alla gratulationer

I år har jag verkligen blivit firad på min födelsedag.. Superduper tack till er alla som har ringt, sms:at, messat, skrivit på facebook, blogg, instagram ja överallt.. Ni är för söta!!!! Tack!!!!!

Mobilen höll knappt hela dagen.. När jag kom hem från jobbet hade jag 3% batteri kvar.. Jag var nära att inte kunna hämta ut mina gratisblommor på plantagen då mobilen var nära att dö men jag hann.. Som sagt 3% till godo.. 😉

I morse blev jag firad av familjen.. Jag hade redan sagt att jag inte skulle bli firad med paket av olika anledningar men det tänker jag inte avslöja här och nu.. Men maken kunde inte låta bli så han överraskade ändå med blommor och fin Majalykta med temat LOVE!!!!

Isabell ville så gärna vara med på bild.. Ja och inte nog med blommor och lykta jag fick även en teckning från Elin och en från Isabell.. Det är det lilla som gör det.. 😉

Innan jobbet idag åkte jag till Nova och passade på att besöka några butiker och hämtade mina gratisgåvor i samband med födelsedag..

Duschskum från Rituals (passade även på att handla nytt diskmedel för de 20% rabatt man också får när man fyller år)

Borste från Glitter

Slickepott från Kitch´n

Dessutom körde jag till Plantagen där jag använde en kupong som jag fick när jag blev ny medlem och kunde då handla ”granen” samt korgen men fick betala till lite.. Men det var ju ändå något jag skulle köpa..

gratisgåvor när du fyller år rituals glitter kitchn

När man fyller år får man även 12 rosor från plantagen så de hämtade jag och ut..

När jag kom hem var även svärmor här då hon var snäll och hämtade barnen på förskola/skola idag.. Hon hade även med sig en present till mig.. Å gissa vad.. Jag fick en Cooee design vas!!!!

Rosorna fick genast sig en ny plats!!! Tusen tack!!!

cooee design vas

5 reaktioner på ”Tack för alla gratulationer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.