Gratis, Shopping

Tag 3 betala för 1

Trosor från Kappahl
Ta 3 betala för 1

Jag hade en bonuscheck på Kappahl som brände i mobilen som snart skulle gå ut.. Isabell var i stort behov av nya underkläder.. Därför blev det en sväng till Kappahl för att inhandla nya till henne.. Jag tycker egentligen att underkläder till barn är onödigt dyrt.. 60 kr paret.. Är det rimligt?? Nja jag tycker inte det faktiskt.. Även om de har ta 3 betala för 2 så tycker jag att det är ganska dyr post. Isabell vill gärna ha boxer och de kostar ju lite mer än 5 pack vanliga trosor.. Även om de också kostar en slant.

Nu när jag dessutom hade min bonuscheck så fick jag ytterligare ett par gratis.. Jag betalde alltså för ett par och fick två på köpet.. Då känns det lite mer värt det. Hon fick själv välja och jag tycker faktiskt hon valde väldigt fina trosor.. Härliga färger.

Var brukar du handla underkläder till dina barn?? Ullared brukade jag förr men nu har jag inte varit där på evigheter sedan så det har blivit Lindex och Kappahl på senare tid. Då kombinerat med rabatter såklart.

4 reaktioner på ”Tag 3 betala för 1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *