Isabell

Tandfen finns på riktigt

Isabell har varit så orolig att Tandfen skulle komma och ta hennes tand.. Hon ville inte ens lägga tanden i ett glas igår.. Men med lite övertalning och hoppet om att ett brev skulle göra att Tandfen lät tanden stanna kvar..

Ni kan tro hon blev själaglad när hon kom ner och såg att tandfen kommit och lämnat en guldpeng och samtidigt lämnat kvar tanden.. ”Mamma, då finns tandfen på riktigt och hon läste min lapp och lämnade kvar min tand”.

Varför var det så viktigt för Isabell att tanden skulle finnas kvar? Jo för hon vill göra ett halsbandssmycke av sin första tand. Precis som jag har..

Jag fick min första tand i ett halsband resten sparade jag i en burk med bomull. (I skrivande stund kan jag inte låta bli att tycka det är ganska äckligt ändå.. Gamla tänder liggandes i en burk.. haha)

Hur har ni gjort med era mjölktänder?? Hur har ni gjort/tänkt göra med era barns tänder?? Sparar ni eller slänger ni??

8 reaktioner på ”Tandfen finns på riktigt

  1. Jag har mina tänder i en liten tandburk! Samma med Frank nu han fick en liten kista när han drog ut sin tand och där har han sparat de andra sedan med! Ja lite äckligt men ändå kul!! ☺️?

    1. Hejsan
      Jag gick till en vanlig guldsmed som gjorde själva smycket sen köpte jag länken på guldfynd. Jag rekommenderar dig att ta med eget guld som de kan smälta ner och använda. Annars blir det ganska dyrt. Behövs inte mycket guld men det gör stor skillnad på priset. Lycka till!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *