Elin, Isabell, Träning, Vardagen

Tappra kämpar i Kalvinknatet

Andas Andas Andas

Just nu går dagarna i rasande takt med aktiviteter efter varandra. Det märktes på familjen i morse då vi sov ända till 8.30.. Det blev stressigt att hinna till simskolan som börjar 9.30.. Men vi hann.. 😉 Idag sattes de verkligen på prov i simgruppen.. Fyra längder bröstsim fick de göra och tre längder valfritt simsätt..

Idag fick vi även veta att gruppen ändras till Hajar nästa termin.. När vi gick på syskonsim så var gruppen innan oss just hajar.  Jag var så imponerad av dem å tänkte wow tänk när våra barn blir hajar.. Nu är Isabell snart en haj. Det är högsta gruppen om man bortser från Hammarhajen som är en mer finlir på tekniker men egentligen uppnått målet.

Nå ja tillbaka till dagen.. Efter simskolan var det hem och vända för att hämta D och E.. Iväg till Höllviken för att springa Kalvinknatet med ca 1600 andra barn och dryga föräldrar..

Elin var förväntansfull över sitt första lopp som hon klarade galant.. Hon sprang hela varvet. 300m. Jag kämpade med henne varvet runt..

Isabell skulle springa själv men vid starten insåg vi att det var sjukt många barn så vi hade turen att Beckis valde att springa med LM så hon hade lite koll på både Ellie och Isabell. Det hade gått super även för de stora flickorna.. 😍

Efteråt körde vi till McDonalds och festade till det lite. ☺

Så dagen har hittills varit ganska intensiv.. I morgon väntar en ny vecka med en vardag igen då barnen ska tillbaka till förskolan.

3 reaktioner på ”Tappra kämpar i Kalvinknatet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.