Tävlingar

TÄVLING: VINN EN SATISFYER PRO ELLER PRESENTKORT VÄRT 500 KR HOS SEXLEKSAKEROUTLET

Jag har fått äran att hålla i en tävling i samarbete med Sexleksakeroutlet.se.

Ni kommer kanske ihåg att jag skrev ett tipsinlägg om sexleksaker ger njutning i sängkammaren. Det blev väldigt populärt och flera blev nyfikna på just SATISFYER PRO 2. Därför tänkte jag nu tävla ut 1 st SATISFYER eller om man hellre önskar ett presentkort värt 500 kr.

För att tävla:

 • Svara på frågan: Är SATISFYER PRO 2 vattentät? (svaret kan du läsa HÄR)
 • Motivera varför just du ska vinna
 • Lämna en kommentar nedan. Glöm inte din mail så att jag kan kontakta dig vid en vinst.
 • Dela gärna tävlingen men det är inget måste.

Tävlingen pågår till torsdagen den 18 maj kl 23.59

#tävling #sexleksaker #presentkort

22 reaktioner på ”TÄVLING: VINN EN SATISFYER PRO ELLER PRESENTKORT VÄRT 500 KR HOS SEXLEKSAKEROUTLET

 1. Hade så gärna velat överraska min favorit med denna fantastiska sak. Tänkte börja med ert par öl för att sedan gå vidare till en mysig middag på gästis. Kvällen avslutas i garaget bara vi 2 med den förhoppningsvis nya leksaken! Leka och tänka tillbaka till när de bara var vi tiden stod still, våra blickar möttes och i bakgrunden Victoria Silvstedt som spelade vacker musik för våra öron ❤️

 2. Ja den är vattentät. Jag tycker att jag och min sambo ska vinna den för han är den enda jag är fullt avslappnad med när det kommer till sex, efter våldtäkterna i en tidigare relation var jag alltid spänd o kunde sällan nå orgasm nu tack vare min sambo som respekterar mig, har tålamod & gör sllt för min njutning så har jag lätt att komma vara avslappnad. Vi har T.om börjat med fetish mm ? Helt klart den här kompisen ska komma hem till oss o hjälpa til ?

 3. Okej, liite intressant var det dock… det där presentkortet hade ju vart roligt att vinna.
  Sambon och jag skall bo på hotell under midsommarhelgen och om det skulle vara dåligt väder (vilket det brukar vara under midsommar) måste vi ju ha något att sysselsätta oss med ?
  Så jag skulle vilja vinna för att ha lite skoj på hotellrummet med andra ord.
  Japp, den är vattentät ?
  frokenrodlok@gmail.com

 4. Svar: Ja. Motivering: är i en underbar relation, med mycket sex, kärlek & passion. Men vi söker alltid spänning & inspiration och med satisfyer pro 2 får hon orgasm av perfektion, det tänder mig & ger en kick till min prestation

 5. ja den är vattentät,,har aldrig provat den men den ligger på 1:a plats på sexbutiken Kondomeriet i Oslo,så den är jag väldigt nyfiken på

 6. Ja den är vattentät! Är en småbarnsmamma som hittat äntligen en ny karl med massa driv i. Hela tiden vill han göra allt bra för mig så denna skulle kunna lyfta vår relation ännu mer. Tänk vilken tur jag skulle ha med en ny kärlek plus denna. Amazing!

 7. Hej Hopp!
  Klart den är vattentät! ?

  Jag skulle vilja vinna för att addera lite krydda helt enkelt, vi älskar varandra över allt annat men efter alla dessa år så kan småbarnsföräldrar behöva lite nya infallsvinklar och hjälpmedel för att komma på nya sätt att leka så att säga.
  Blir en rolig överraskning här hemma…

  Ha det fint
  Tommy

 8. Ja den är vattentät (såklart ? ) Som småbarnsförälder är det inte bara vardagen som går på rutin, med alla måsten man ska hinna med. Privat och sexlivet får sig också en törn och följer samma mönster, något som ska ”hinnas” med och följer på rutin. Så kul att att inspireras och våga prova något nytt tillsammans för lite (mycket) roligare sexliv..;)

 9. Ja den är vattentät <3 Och jag vill gärna ha presentkortet, så att jag och min fästman kan välja något tillsammans till vår bröllopsnatt ?

 10. Yess, den är vattentät! Och jag vill väldigt väldigt gärna vinna för att visa min man att trots två små barn och det eviga vardagslivet så KAN vi få tillbaka gnistan i sängen ?

 11. Yes, den är vattentät!

  Min vän har nyss gjort slut med sin kille och är lite depp över det. Skulle sååå gärna vilja vinna för att ge bort som tröstpresent till henne haha. Hon BEHÖVER den verkligen!! Och förhoppningsvis får den henne att fatta att man kan ha kul utan killar också… ?

 12. Svar: Ja.
  Min partner vill så gärna använda ”tillbehör” vid sex. Nu är det väl dags att använda någonting som jag har valt (och vunnit)! Måste man ange här vad man vill vinna?

 13. Önskade mig något kul i födelsedagspresent och fick en vibrator med sladd. Nice try men sladd?! Nu måste vi köpa förlängningssladd också för att inte behöva sitta på golvet framför uttaget… Jag vill gärna testa denna lilla godbit istället som är både sladdlös och vattentät.

 14. Svar: Ja

  Vill gärna vinna ett presentkort eftersom flickvännen kommer att vara ifrån mig ända till December och vi kommer kanske ha möjlighet att ses en gång under den tiden. Måste hitta något sätt att ”underhålla” mig själv med andra ord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *