Lina tipsar, Sponsrat

Testagram – Våga testa mera

När vi var på semester fick jag ett sms att jag hade ett Testagram att hämta på posten. Sedär.. Inte visste jag att jag väntade det.. Extra roligt ju.. Vad är testagram då?? Jo det är en prenummerationstjänst som går ut på att varje månad få prova nya produker som kommit ut i detaljhandeln. Det kan vara både ätbart och förbrukningsvaror i hemmet.

Tanken är att man ska få möjlighet att prova nya produkter och umana sina gamla vanor.. Tjänsten går att säga upp när som helst och har ingen uppsägningstid. Upptäck mellan 5-9 produkter för endast 99 kronor/box inklusive frakt.

Produkterna är i full storlek, dvs inte små testförpackningar. (Skönhetsprodukter kan komma i mindre förpackningar)

Jag som älskar att prova nya saker tycker detta är en toppenbox som varje månad bjuder på en överraskning..

Vad fanns det i juni boxen?? Jo detta.. Att det var en rosa box gjorde ju bara saken ännu bättre. =)

Testagram rosa junibox
Evian Fruits & Plants

Evian Fruits & Plants

För första gången har evian kombinerat sitt naturliga mineralvatten med väl utvalda smaker från växtriket i den nya serien Fruits & Plants!

Lemon & Elderflower
Den friska smaken av citron gifter sig väl med utsökt fläderblom och evians naturliga mineralvatten.
Bara naturliga ingredienser och inga konserveringsmedel, artificiella färger eller sötningsmedel.
Avnjutes väl kyld!

Santa Maria – Rosépeppar

Santa Maria – Rosépeppar

Rosépeppar har en mycket aromatisk, lite söt smak. Rosépeppar passar utmärkt till fisk och skaldjur, ljust kött, pastarätter, mejeriprodukter och desserter.

Rosépeppar tillh
ör inte pepparfamiljen, utan kommer från det tropiska rosépepparträdet. Kryddan är trädets små torkade frukter.

Elin provsmakade dessa direkt, i tron att det var strössel.. Det lär hon inte göra om.. haha Som hon spottade och fräste.. Hon sa dock inget utan bara drack en massa vatten.. Nån förstod att hon gjort fel.. ;P

Risenta – Ris & Sesamblandning

Risenta – Ris & Sesamblandning

Ris- och sesamblandning är en matig och spännande blandning med brunt ris, bovete, röda linser, rött ris, röd quinoa, solroskärnor och sesamfrön som har en härlig smak av spiskummin och vitlök. Blandningen är färdig att koka och räcker till fyra till sex portioner. Efter 10 minuter har du ett gott, smakrikt tillbehör som passar till stekt halloumi eller vegetariska bi­ffar. Innehåller självklart bara 100% naturliga råvaror.

Santa Maria – Fänkålsfrön

Santa Maria – Fänkålsfrön

Fänkål används till matbröd och grönsaksrätter, samt som smaksättare när du lägger in din egen sill inför midsommar!

Fänkål är fänkålsörtens torkade frö som har en tydlig lakritssmak.
Santa Marias nya kryddpåsar har fått nya fina kläder som enkelt går att återförsluta!

Shake 50

Shake 50

Shake 50 är en färdig proteindryck som passar perfekt efter träning som ett återhämtningsmål. Riktar sig till tränande individer som värnar om sina resultat och vill maximera muskeluppbyggnad. En flaska innehåller 500ml, finns i smakerna Jordgubb, Choklad och Vanilj

– Högt proteininnehåll 50 g per portion.
– Endast 20 g kolhydrater per portion.
– Inget tillsatt socker. Lågt fettinnehåll.

Grumme Vips Städservetter

Grumme Vips Städservetter

Grumme Vips Städservetter
Med Grummes nya fuktiga städservetter blir städningen snabb, hygienisk och smidig- och lite roligare helt enkelt. Grummes städservetter är gjorda av 100% förnybar cellulosa, som bryts ner lika snabbt som ett bananskal och kan slängas i matkomposten. Så att du kan göra rent med rent samvete.

Städservetterna finns i två varianter − en för kök och en för badrum, och är till för engångsbruk. Städservetter för kök tar effektivt bort fett, fläckar, smulor och matrester, medan städservetterna för badrum är anpassade för att samla upp t.ex. hår och damm. Båda städservetterna är dermatologiskt testade och har en mild och fräsch Grumme doft.

#testagram #testagrams

4 reaktioner på ”Testagram – Våga testa mera

  1. Evian-drycken var solklar favorit! Blev dock besviken över att få kryddor ”till sillen på midsommar” när midsommar redan är passerad. Annars är det alltid lika spännande med Testagram! Kram och trevlig kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *