Bloggrelaterat

Tillgängligheten blir bisarr

Jag fick en käftsmäll av realiteten och vaknade… Tillgängligheten har nått sin gräns i mina ögon..

Jo som ni vet så fick jag en ny klocka av Daniel i födelsedagspresent. Klockan har allt man kan önska utom en kamera.. ? Den är till och med vattentät.. Jag har aldrig haft en vattentät klocka tidigare och kan erkänna att det kändes lite spännande att ha med den in i duschen.. Så idag tog jag beslutet.. Klockan ska få dela dusch med mig..

När jag tvättar håret fungerar det väl hyfsat men sen helt plötsligt tänds displayen och det står inkommande samtal från min syster.. Min första tanke oj hur gör jag nu? Ska jag svara? Sen kickade förnuftet in.. DU KAN FAN INTE SVARA I TELEFONEN NÄR DU DUSCHAR!!!! Nä vilken uppenbarelse.. Tillgängligheten har gått över gränsen.

Prata i telefon när du utför behov?

Handen på hjärtat svarar du när det ringer och du sitter på toaletten?? För märkligt nog har den tabun försvunnit och är inte lika glasklar som för några år sedan.. Du kanske inte talar om det för din samtalspartner men du sitter kanske och krystar mellan meningarna.. Att chatta via sociala medier när du utför dina behov är väl numera vardagsmat men att svara när det ringer är fortfarande lite wild and crazy.. Men att ta steget att svara i duschen.. Nä nu får det räcka.. Lite egentid måste man väl ändå få.. Eller vad säger du??

Åter till klockan i duschen

Att tvätta håret gick som sagt hyfsat men när jag väl skulle tvåla in kroppen upplevde jag att klockan bara var i vägen. Jag kunde ju inte tvätta under klockan vilket störde mig lite.. Tänk att man ändå har klockan på sig mer eller mindre dygnet runt träning som sovandes. Där under behövs ju verkligen tvättas…

För att inte tala om när jag sen kom ut ur duschen och skulle torka mig.. Klockan behövdes torkas ordentligt för att inte tala under den. Så då fick jag ändå ta av mig klockan och torka mig..

Slutsatsen av detta blev då att om jag hade tagit av mig klockan innan jag klev in i duschen hade jag sluppit blivit störd av telefonsamtal, haft en renare arm, och en mer lättorkad arm efter duschen.

Så från och med nu kommer jag att duscha utan sällskapet av min klocka. Det lovar jag.. Så ringer ni när jag är i duschen så får ni helt enkelt vänta tills jag är klar. Jag är inte tillgänglig dygnet runt.. Bara 23.40 h..?

(Ni kanske undrar hur jag gjorde för att fånga bilden.. Okej då jag kan väl erkänna.. Jag gick ut från duschen, badrummet och in i sovrummet och hämtade min mobil. Gick tillbaka in i duschen och duschade lite till så jag kunde knäppa en bild.. Jag erkänner jag är knäpp. Vad gör man inte för sociala medier???)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.