Aktiviteter, Elin, Isabell, Sjukstuga

Tipp topp öron och fotbollsskola

I morse körde jag och Elin till Trelleborg för återkontroll på hennes öron. Det har varit en lång resa med hennes öron men idag tog det äntligen slut. Hon har blivit friskförklarad idag!! Tjohoo

Hon var inte ens 6 månader när hon drabbades av sin första öroninflammation.. Ena inflammation överlappande den andra. Penicillinkur efter penicillinkur. När inte första hjälpte fick hon en ny sort..

När Elin var två år fick hon rör i båda öronen och besvären bara försvann.. Fantastisk uppfinning de där små plaströren..

För ett år sedan började ena röret trilskas och skrämde oss rejält när vi var i Kroatien. En ganska jobbig höst med återkommande värk i örat och även andra örat började göra sig påmint. Det konstaterades att båda rören hade tappat sin funktion och läkaren tog ut det ena på plats. Det andra satt så dumt till att de ville avvakta.

Det var tal om en ny operation för nya rör men de ville avvakta, men tiden bokades och allt förberedes för OP. Men väl på kontrollen innan så såg allt bra ut. Så operationen ställdes in.

Idag, ca 4 månader senare var vi på återkontroll igen och ALLT SÅG PERFEKT UT!! Båda rören är ute och allt har läkt fint.

Elin är friskförklarad från sina öronbesvär.. En stor glädje!!

Säger som läkaren att jag hoppas vi slipper se varandra igen.. ??

Fotbollsskola med Anderslövs BOIK

Vi körde raka vägen hem för att förbereda oss inför helgens stora evenemang. Fotbollsskola för båda tjejerna.. I tre dagar ska de roa sig på fotbollsplanen med ett fullspäckat och roligt program.. Jag tror de kommer ha superkul..


Själv är jag lite sysslolös och njuter av lugnet och det underbara vädret.. Jag går och väntar på att postnord ska leverera min nya mobil som jag beställde igår. Hoppas den kommer idag som de lovat.. Min mobil gick i sönder igår så det var inte så mycket mer än att beställa en ny.. Den som väntar på något gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.