Isabell

Tips för hårvård?

Som ni märker är jag inte lika flitig med mina ord här nu för tiden.. Jag har ingen direkt bloggtorka men energin och tiden att skriva är det värre med.. Dagarna rullar på i ett fasligt tempo.. Det är jobb, skola, aktiviteter, träning och vardagsmåsten..

Ikväll har jag varit och boxats i vanlig ordning men ni kan tro det kändes i armarna då jag redan hade träningsvärk från i söndags.. Men som jag gillar denna träning.. Den ger mig energi..

När jag kom hem spanade vi in Isabells skolfoto som nu har skickats ut.. En besvikelse tyvärr.. Hon känns inte alls naturlig och hennes hår!! Suck.. Hennes hår är något jag inte kommer överens med.. Jag tycker hennes hår alltid ser så smutsigt ut.. Det brukar vara som finast direkt efter tvätt och föning och ca 2 timmar efter sen blir det stripigt och ser smutsigt ut.. Det spelar ingen roll om hon tvättar det dagligen eller var tredje dag..

Här på bilden är håret nytvättat men jag tycker inte alls det ser rent ut.. Å jag hade gjort en frisyr på henne men den tog hon ner innan fotot togs.. Hon tycker inte om tofsar och flätor.. Hon vill bara ha det hängade.. Spelar ingen roll om jag gör en frisyr på morgonen för den drar hon ner direkt.. Jag tycker att hennes hår ser bäst ut när det är i en tofs..

Har du tips på hur vi kan göra med Isabells hår för att det ska se mer vårdat ut?

1 reaktion på ”Tips för hårvård?

  1. Sådär kände jag med vår tös när hon hade långt hår, det bara hängde och så. Då klippte vi det till det där kortare hon har nu och det ser bättre ut på henne nu. Tycker dock inte att hennes hår ser smutsigt ut, =D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *