Julkalenderar 2017

Tjuvkika på årets julkalender

Nu har SVT släppt en förhandsvisning av årets julkalender ”Jakten på Tidskristallen”.

Vad tycker ni hiss eller diss??

Min spontana tanke är diss helt klart. Jag tycker det ska konstra till det så mycket och överdriva. Jag gillar inte onaturligt utan vill ha mer jordnära som jag kan relatera till och kan få en julstämning av.. Jag är mer en Sunes jul- typ..

Men nu är jag ju inte sex år gammal utan 30+ så om jag istället för min analys utifrån Isabell så tror jag helt klart att hon kommer att sitta klistrad varje dag. Det är precis den typen av serier hon gillar att titta på.. Fast även hon ser Sunes jul gång på gång här hemma.. 😉

Så det återstår att se vad vi tycker när 1 december är här..

julkalendern 2017 Jakten på tidskristallen

0 reaktioner på ”Tjuvkika på årets julkalender

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *