Elin, Träning, Vardagen

Träning slutade med en bula

Denna söndag har verkligen swishat förbi utan att vi hann reflektera.. Vi började dagen som vanligt med simskola för Isabell.. I bilen hem lyfte hon önskan om att åka till jump.. Men jag så nej för vi inte hann det idag. Företagsam som hon är tog hon telefonen och ringde sin farmor.. ”Hon säger aldrig nej” Mycket riktigt hon sa ja.. Så de hade en heldag i Malmö..

Elin hängde inte läpp för det för hon hade en kompis på besök så hon var fullt sysselsatt.. Jag försökte passa på att skriva på mitt examensarbete men omg vilken utmaning att vara fokuserad på fackspråk när barnen leker runt mig.. Tack jag vet pluggdagar.. ?

Hejarklack på gymmet

Idag hade jag bokat in mig på ett pass på gymmet.. Elin ville så gärna följa med vilket jag helst inte vill men okej då.. Hon fick följa med och agera hejarklack. Hon tyckte träningen gick fort idag vilket tyder på att hon tyckte det var roligt.. ?? Själv var jag helt slut efter en timme cirkelträning..

Väl hemma igen var Daniel klar med middagen. Skånsk äggakaka stod på menyn. Mums!

När vi ätit upp hörde vi en rejäl smäll och sekunden senare ett högljutt skrik från ovanvåningen.. Elin hade försökt stänga en dörr men problemet är att i den dörren satt ett träningsredskap. Den föll i golvet men innan den landade i golvet nockade den ner Elin rakt i pannan.. En riktig Kalle Anka bula kom precis som på film.. Även näsblod och klökningar.. Ni kan tro jag blev rädd.. Fy va ont hon hade!! Å vilken bula.. Lär synas ett tag.. ?Men till slut lugnade hon sig och vi lika så. Obehagligt..

Nu sover hon gott men jag kommer nog vara orolig i natt.. Minns så väl när Isabell slog huvudet och fick hjärnskakning.. Hua mig..

2 reaktioner på ”Träning slutade med en bula

    1. Ja det finns så mycket olika maträtter som man egentligen inte har koll på men som är typiskt svenskt.. Man borde göra en matresa i sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.