Vardagen

Två sista innan…..

Nu börjar verkligheten komma ikapp.. Två dagar kvar sen kommer vardagen som en käftsmäll.. På onsdag börjar jag jobba.. Det har varit en underbar sommar där vi njutit massor men allt gott har ett slut och en ny början..

Jag ska börja jobba heltid på jobbet..

Isabell börja ettan med ny fröken och nytt fritids.

Elin på ny förskola med allt nytt..

Daniel fortsätter i sina banor iaf två månader till..

Det gäller att ta till vara sista dagarna nu..

I natt har barnen haft sleepover hos kusinerna.. Eller ja Olivia har sovit hör och Elin hos Emmeli.. Det var så otroligt lugnt och skönt här hemma igår.. Vi märkte inte av Isabell och Olivia. De lekte så tyst och fint så ja man nästan undrade om de var hemma. ?

Idag ska vi hämta hem Elin igen..Undra hur hennes natt var.. Första övernattningen.. Tjejerna här sover än men snart måste jag väcka dem för gymmet kallar.

Ha en fin dag..

5 reaktioner på ”Två sista innan…..

  1. Vad skönt att börja jobba på en onsdag, då blir ju inte veckan så lång. Ja allt mysigt har ju ett slut. Fast jag diggar hösten och lugnet som lägger sig. Det börjar massa på tv:n att följa, man kan börja dricka te som inte gått i denna värme och man kommer in i träningsrutiner igen. Här är det semester lite till så jag försöker som du njuta hela vägen ?

    1. Visst har även hösten sina fördelar. Det ska vi inte glömma.. Mer att man är uppbunden i rutiner jag inte är så glad för.. haha gillar friheten att vakna och leva som jag vill.

  2. Tufft att återgå till jobbet efter en underbar semester men roligt att återgå till jobb på ett annat sätt och hoppas det går bra för dina barn på skolan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *