Shopping

Underställ blev en dyr historia

//Inlägget innehåller affiliatelänkar//

Söndag betyder scouter för Isabell. Nu när hösten är här krävs det ordentliga kläder. Det var då vi insåg att Isabells vintergarderob är ganska bristfällig. Jag köpte nytt fint underställ till båda flickorna inför vår skidresa för snart två år sedan. De har inte växt ur dem men små djur har ätit upp dem så till slut fick jag slänga dem. Så nu står Isabell utan varmt underställ. Det fick mig att tänka på Lindex och deras pågående rea. 20% på hela sortimentet inkl reavaror. Jag hittade dock underställ men det blev så mycket mer.. Som det så lätt blir.

Det blev lite sommarkläder från rean och även lite nya plagg till mig själv. Även en vinterjacka till Isabell.. Rean gäller till och med idag så det gäller att passa på. 20% på reapriset är faktiskt en riktigt bra deal eftersom vissa plagg redan är nedsatta med 50%.. Uppge rabattkoden ”Happy20” i kassan för att ta del av erbjudandet. Handlar gör du HÄR. (gäller till den 27 oktober)

Så ja det blev ganska dyrt underställ trots allt. 😉 Men det gäller ju att passa på. Sen hade jag även bonus som jag använde och fick ner priset ytterligare. Plus fri frakt eftersom jag handlade över 400 kr. Det är dock alltid fri frakt till butik och även fri frakt vid retur till butik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.