Isabell, Jobbrelaterat

Ung i sinnet men inte i andras ögon…

Idag är dagen D.. Skolstart för mina elever.. Jag ska få träffa min klass, åk 1, för första gången. Nästan iaf.. Ett spännande möte.. Första skoldagen är så speciell både för eleverna och för läraren. Så många förväntningar och tankar som blandas med spänning och rädsla.. Jag tror att innan vi vet ordet av det så är det jullov.. Brukar gå fort!!!

Nä, ung som My

I morse sa Isabell att hon nu vet hur hennes nya lärare ser ut. Jag är ju självklart supernyfiken. Det är en nyanställd lärare så jag är ju lite nyfiken på vem hon är och tidigare erfarenheter.. ? Så jag frågade lite försiktigt om hon var ung som jag eller gammal som hennes ena tidigare pedagog.. Svaret fick mig att inse att jag nog inte uppfattas så ung som jag själv vill tro.. ?

Isabell svarade att hennes nya lärare är ”mer ung så som My” (Isabells 15åriga kusin)

Nu blev jag extra nyfiken på hennes lärare.. För Isabells tolkning behöver inte vara verklighet.. ? Blir spännande nästa vecka.

10 reaktioner på ”Ung i sinnet men inte i andras ögon…

  1. Spännande med skolstart 🙂 alltid roligt att få träffa barnen igen efter sommarlovet. Hahah hoppas verkligen inte det är en 15 åring som är den nya pedagogen 😛 Ha en fin dag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *