Vardag

Upp till bevis långfredag..

Långfredag är känt för att vara en dag som aldrig tar slut. En dag som segar sig fram och kanske har en extra timme till och med.. Men numera är det nog inte så.. Det är ingen större skillnad på långfredag och alla andra röda dagar.. Förr var ju alla affärer, biografer och liknande stängt denna dag. Numera stänger aldrig butikerna nästan.. ?

Min dag i ett nötskal

Men för min del hade jag behövt den där extra timmen idag.. Det är mycket som händer och som behövs hinnas med innan kvällen..

Ikväll väntar kalas för en släkting. I morgon stundar ännu fler kalas så presenter måste inhandlas..

Men utöver det så måste jag ta tag i barnens kläder som vi ska sälja på loppisen. Allt ska märkas upp med mitt nummer, 3A.. Jag hade sån tur att jag fick mitt tidigare nummer trots att jag inte sålt på nått år. Skönt att slippa märka om det som redan är märkt.

3a som text i bild
Loppisnummer 3A

Ha en fin dag denna långfredag.

4 reaktioner på ”Upp till bevis långfredag..

    1. Tack. Jag har fortfarande inte kommit igång med märkningen av kläderna så ja det som inte görs idag får göras mer effektivt nästa dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.