Aktiviteter, Isabell, Sagt av barnen, Vardagen

Ut på hemligt äventyr

Fredag!!!!! Helgen vi har längtat efter är här!!! Helgen då vi ska åka iväg på ett hemligt äventyr!!! Daniel och Linus har noga planerat vår helg men jag och Hanne är ovetandes om destinationen. Så sjukt spännande..

Det har pratats om camping i skogen, vilket jag tvivlar på.. Ett tag var jag helt säker på Stockholm. Men nä det känns inte rätt längre..

Nu vet jag vart vi ska

Så igår när jag borstade tänderna så var det som att ljuset gick upp för mig.. Vi ska till Polen på spa.. Trots Daniels försök att intala mig det är fel så tror jag inte på honom.. Han skulle aldrig erkänna det.. Men nu vet ni vad jag har sagt!

Vart tror ni vi ska åka?

Bobbarna bus som kan de..

Bästa nätverket

Detta hade aldrig varit möjligt utan vårt fantastiska nätverk. Idag sköter farmor allt med barnen.. Hämtar från skolan och natten och allt.. Sen i morgon levererar hon barnen på simskolan där mormor och morfar byter av. Mormor simmar med Elin och sen sköter resten av dygnet.. På söndag kör hon Isbell till simskolan.. Så att passa våra barn ställer minsann krav på barnvakten.. De har tider att passa.. ? Men vi är så tacksamma. ?

Hjärta av guld

Innan vi ska ge oss iväg ska jag och Isabell (ja Elin får följa med) ha utvecklingssamtal för henne på skolan. Ska bli spännande.. Det var verkligen superkul och lärorikt att vara med henne en dag i skolan.

Varje tisdag får de en fråga som sen presenteras på dörren i korridoren ”spännande läsning” Denna vecka var frågan Vad de skulle göra om de vore en kung eller drottning för en dag.. Isabells svar gick rakt in i hjärtat på mig.. Så fint sagt.. Hon som ibland kan spela och ge sken av att hon är en tuffing som inte bryr sig om känslor.. Men alla som känner henne vet att hon är en mjukis längst inne men hon släpper inte in vem som helst..

Många trådar i ett inlägg.. Nu önskar jag er en trevlig helg.. ?

10 reaktioner på ”Ut på hemligt äventyr

  1. Ohhhh så spännande med hemlig destination ? ska bli kul att läsa och se vart ni hamnade ? polen hmm okej jag gissar på Danmark

    Ha en underbar helg

  2. Vad himla spännande! Polen och spa låter ju supermysigt…Vad skönt med så flexibla barnvakter. Det är ju helt guld värt!! Ha en fin helg 🙂

    1. Det är verkligen guld värt att ha ett nätverk som ställer upp och stöttar.. Hade aldrig klarat det utan dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *