Inspiration, Shopping, Vardagen

Utemöbler till trädgården

Utemöbler är minsann inte det lättaste att hitta känner jag. Vår jakt på de perfekta utemöblerna till vårt trädäck har startat och ja dels så tycker vi olika här hemma men även att vi inte hittar just ”DETTA SKA VI HA” utan det är mer ”jo men det blir väl bra, eller?” Eftersom vi inte har byggt något gigantiskt trädäck så är vi ute efter ett möblemang som rymmer många men inte tar upp så stor plats. Det sak inte heller vara att man bara sitter på rad utan man vill ju kunna prata med varandra. Sen färgen är en annan fråga. Vilken färg? Vitt, grått, svart?? Som sagt så finns det en uppsjö av utemöbler.. Därför tänkte jag dela med mig av några förslag som vi spanar mellan så kanske ni kan hjälpa oss att välja.

Att välja rätt utemöbler

Vi har bestämt oss för att vi vill ha konstrotting och att det nog får bli en svart soffa trots allt.. Denna nedan har varit en stor favorit.. Men frågan är om fåtöljen blir för stor om vi istället bara ska satsa på soffan och sen en solstol till.. Eller nått..

utemöbler

För den finns även som enbart soffa och bord.

utemöbler bahamas

Utemöbler sandhamn

Denna vet vi är jättebra då min syster har en liknande.. Jätteskön att sitta i och rymmer många.. Men frågan är hur det ser ut med rund soffgrupp på vårt fyrkantiga trädäck..

Sen måste jag säga att jag gillar det vita möblemanget som finns nu.. Nyhet för i vår..

Valet att vi väljer svart soffa är för att vi vill passa ihop med svart dynlåda. Den verkar inte finnas i någon annan färg än svart..

dynlåda

 

Nå vilken är eran favorit?? Har ni andra tips till oss?? Bomba mig med förslag.. Vi behöver all hjälp vi kan få just nu.. Jag vill ha möbler nu nu nu.. Så vi kan njuta när solen är framme.

 

7 reaktioner på ”Utemöbler till trädgården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.