Sjukstuga

Utryckning efter medicin

När jag gick från jobbet idag så jag till min kollega att jag tyckte det var så skönt att jag bara skulle hem och att vi inte hade några aktiviteter att hämta och lämna på ikväll. Elin skulle ju inte på gympan. Det skulle bli så skönt att bara få komma hem och jag hade nästan planerat att somna på soffan tidigt.. Men som ni säkert redan förstått så blev det inte som jag planerade.

Samtalet till Öron Näsa Hals

Jag ringde till ÖNH i morse under deras telefontid för att höra om Elins öron. Jag fick rådet att droppa i hennes öron i fyra dagar sen återkomma.. Vi hade medicin att hämta ut på apoteket..

Jag körde raka vägen dit efter jobbet men blev tyvärr nekad köp då vi redan hämtat ut allt på receptet.. Å typiskt..

Jaha då får jag ringa i morgon igen till ÖNH men så ser jag att det runnit i ena örat.. Hmm Då kom mamma med smarta idén att kontakta KRY vilket jag gjorde. Efter 5 min hade jag recept på ny medicin.. Eftersom klockan då var efter 18 så var apoteket i byn stängt så jag fick köra till Trelleborg.. Daniel var på gymmet så bästa farmor fick rycka ut och ta barnen när jag körde ner till Trelleborg.

Kry smarta appen

Tänk ändå va smidigt att man genom att ringa ett videosamtal kan få hjälp och dygnet runt dessutom. I detta fall var det guld värt.. Så tacksam och för barn är det dessutom gratis. Att även apoteken har kvällsöppet gör det hela ännu mer tillgängligt. Tänk bara några år tillbaka och vilken utveckling som skett.

Olyckan på vägen

När jag kör mer möts jag av blåljus. En lastbil har kört av vägen. Det gick dock smidigt att ta sig fram som tur var..

Gratis på Ica

När jag ändå var på Maxi passade jag på att handla bacon. 2 st paket för 1 kr. Precis lagom pris.. ? Även billiga svampinjoner..

Nu är dropparna i öronen. Barnen i sina sängar (eller ja Elin på sitt golv då jag råkat sälja hennes säng). Och jag ska äntligen få hålla kväll..

Hade egentligen behövt jobba lite ikväll då jag förlorat mycket planeringstid på jobbet men jag har ingen ork till det nu utan får ta det en annan dag. Nu ska jag strötitta på tv innan jag ska säga god natt..

3 reaktioner på ”Utryckning efter medicin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.