Jobbrelaterat

Utsedd till bästa spelaren… i motståndarlaget

Nu är jullovet här.. Jag har kramat Hej då till mina härliga elever.. De är så underbara och trots att det bara är två veckor så kommer de att sakna mig så de. ? Å jag dem såklart.. Bästa klassen!!!

Som pricken över i:et hade vi även julbord med jobbet.. Eller ja julbord och julbord det vet jag inte direkt.. Vi åt franskt på Boulebar.. Först spelade bi boule hela gänget och sen åt vi jättegod fransk mat..

Hur det gick för vårt lag behöver vi inte prata så högt om men det finns även en charm i att komma sist tycker jag.. Nån måste ju axla den rollen. ?

Jag fick däremot en jättefin utmärkelse av en kollega.. Han sa att jag var deras lags bästa spelare… Tyvärr var han i motståndarlaget… ??? Jag lyckades kamma hem massa poäng till dem och matchen slutade 1-12.. De gick vidare även till final och tog hem hela alltet..

Nu hänger vi inte läpp för det utan går vidare i livet.. ?

I morgon stundar Isabells avslutning. Ska bli mysigt att gå på den. Nu ska jag sova.. natti natt..

1 reaktion på ”Utsedd till bästa spelaren… i motståndarlaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.