Vardagen

Vänner från förr?!?

Inte behöver man ses varje vecka.. Inte heller höras per telefon en gång i veckan.. Men att det ska gå två år mellan gångerna är väl lite överdrivet men absolut inte orimligt.. Det är precis vad som har hänt.

Idag träffade jag mina töser från tösagänget.. Vi träffades innan gymnasiet och har sedan dess hållt ihop i olika grader och perioder. Tonårstiden var vår tillsammans.. Men tider förändras och så även vi.. Vi har skaffat oss familjer och barn för att inte tala om spridningen på platser i Skåne.. Det sätter en del käppar i hjulet men inte stoppar det en riktig vänskap..

Idag sågs vi över lite gott på Grand i Lund och det var som om att tiden har stått stilla.. Nästan iaf. Samtalen idag handlade kanske mer om barn i dagens samtal än tidigare.. 😂 Men trevligt hade vi iaf..

Nu är det så att Facebook verkar ha lite problem så det går inte att skicka bilder via Messenger så jag kan tyvärr inte dela bilderna på hela gruppen mer än några jag fick från Anna, som tyvärr verkar ha tappat sin kvalitet.. Nå ja bättre än inget..

Gott var det och trevligt hade vi.. Ibland behövs det inte så mycket men så blir det så bra..

Tack för idag töser!!

2 reaktioner på ”Vänner från förr?!?

  1. Så härligt att ha vänner sedan längre tillbaka. Jag har knappt någon kontakt med vänner från den tid jag gick på gymnasiet. De har jag knapp kontakt med är folk som var ett år äldre och således inte ens gick med mig. Har nog alltid varit den som hellre varit med personer som var äldre eller yngre än mig själv 🙂

    1. Jag har inte heller kontakt med vänner från gymnasiet. Detta är vänner jag träffade under denna tid men som jag sen har fortsatt ha kontakt med. Jag har också alltid varit med äldre. Först nu på äldre dar som jag umgås med yngre..😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *