Sponsrat

Söker du vänskap, förhållande eller bara en kort romans?

//inlägget är skrivet i samarbete med Vissla.//

Söker du vänskap, förhållande eller bara en kort romans?

Då har jag svaret till dig!! Låt mig få presentera en helt ny dejtingapp som heter Vissla.. Är du trött på att slösa din dyrbara tid på olika dejtingsidor utan att det ger resultat? Ödslar du tid på någon som inte är ute efter samma sak som du?? Det är där Vissla kommer in som en hjälpande hand. Välj själv om du söker vänskap, förhållande eller bara en kort romans. Du matchas då med de som är ute efter samma sak som du och behöver därför inte lägga massa onödig tid på någon som helt enkelt inte är på samma nivå som du..

Vänskap:

Här är prio ett att hitta en ny vän att dela upplevelser med. Här handlar det egentligen inte alls om dejting med romantik och liknande utan här är det att hitta en ny vän att dela intressen med. Ibland är det inte så lätt att knyta nya vänskapsband utan kanske behöver lite hjälp på traven.. Då är denna app det rätta för dig..

Kärlek:

Det är mycket lättare att hitta den rätta om båda är inne på samma bana. Därför är denna app perfekt för att hitta någon som också är ute efter den rätta kärleken och redo att binda sig i ett förhållande. Här vet du att personen i fråga inte är ute efter bara en rolig natt utan personen letar efter ett litet längre förhållande att dela framtiden med.

Kort romans:

Flirta, matcha, dejta, börja om.. I kort romans hittar du andra som är ute efter en kort romans och sen fortsätta jakten vidare i minglet. Här inne behöver du inte förklara dig för någon utan du får dejta hur många du vill när du vill.. Du sätter dina gränser. Låt jakten börja.

Är du redo att komma in i värmen och söka rätt på din perfekta dejt så rekommenderar jag dig att ladda ner den nya appen Vissla

4 reaktioner på ”Söker du vänskap, förhållande eller bara en kort romans?

  1. Det låter ju inte så dumt att definiera på en gång vad man är ute efter, slippa en del missförstånd där den ena vill mer än den andra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.